A-merken bij van Dooren

A-merken bij van Dooren

 

Bij Van Dooren kunt u gerenommeerde A-merken vinden van hoge kwaliteit en veel diversiteit waaronder:

 

 

featureImage

4tecx is een merk dat speciaal ontworpen is voor professionals en slechts bij een aantal technische groothandels verkrijgbaar is waaronder Van Dooren. 4tecx biedt een uitgebreide, diverse selectie aan productcategorieën van o.a. hang-en sluitwerk, bevestigingsmateriaal, verspanend en handgereedschap, bouwproducten, en chemie.

 

 

 

featureImage

ABICOR BINZEL levert een brede selectie aan lastechniek en -accessoires. Verder biedt dit merk de exacte las- of snijtoorts die u nodig heeft voor alle werkmaterialen en lastoepassingen. ABICOR BINZEL voorziet u van de beste gereedschappen en apparatuur zodat u efficiënt en nauwkeurig al uw projecten succesvol kunt uitvoeren. 

 

 

 

featureImage

BAHCO is een vooraanstaand merk op het gebied van professionele handgereedschap dat bekend staat om zijn groei en innovatie. Het is een internationaal erkend merk in de handgereedschapindustrie dat ontworpen is voor de veeleisende semi-professional. 

 

 

 

featureImage

Om ervoor te zorgen dat onze machines veilig gebruikt kunnen worden is het dragen van de juiste kleding essentieel en daarin voorziet BLAKLADER. Dit merk biedt betrouwbare beschermende kleding die voldoet aan alle eisen van de vakman waardoor uw veiligheid en comfort tijdens het werk gewaarborgd worden.

 

 

 

featureImage

CARAT biedt u hoogwaardige gediamanteerde gereedschappen die essentieel zijn voor het zagen en boren in steen en beton, waaronder diamantzagen en -boren, voegenfrezen, slijpkoppen, boormachines en -statieven, en zaagmachines van uitstekende kwaliteit. Met behulp van deze gereedschappen kunt u uw werk probleemloos en met hoge precisie uitvoeren.

 

 

 

featureImage

HiKOKI biedt een breed scala aan gereedschappen in drie categorieën: elektrisch, accu, en buitenshuis. Hierdoor kan HiKOKI u voorzien van een uitgebreid aanbod, variërend van bladblazers en hogedrukreinigers tot boor- en zaagmachines, en zelfs accu's. Met dit merk kunt u er zeker van zijn dat u alle benodigde gereedschappen voor zowel binnen- als buitenhuis klussen. 

 

 

 

featureImage

KNIPEX voorziet u in al uw tangbehoeften. Met een uitgebreid aanbod van hoogwaardige tangen biedt dit merk u een variatie van tangen van o.a. combinatie-, electronica-, afstrip-, en krimptangen en nog veel meer. Of u nu een tang nodig heeft voor algemeen gebruik of voor fijn werk, KNIPEX levert de juiste gereedschappen om aan al uw behoeften te voldoen.

 

 

 

featureImage

Kranzle biedt een scala aan apparatuur voor reiniging waaronder hogedrukreinigers, industriële stofzuigers, en handveegmachines. Met de apparatuur van Kranzle kunt u zeker zijn van de efficiënte en effectieve reinigingsresultaten. 

 

 

 

featureImage

REHM voorziet u van al uw lasbehoeften. Dit merk biedt een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige lasapparatuur waaronder MIG/MAG lasmachines, draagbare inverters voor TIG lassen en elektrodelassen, en snijmachines. Met REHM kunt u vertrouwen op de betrouwbare prestaties van de geavanceerde apparatuur in het lasproces.

 

 

 

featureImage

TRICORP voorziet u in al uw behoeften op het gebied van werkkleding. Dit merk biedt u een uitgebreid aanbod aan functionele en duurzame werkkleding die ontwikkeld is om aan de eisen van verschillende beroepen en werkomgevingen te voldoen. 

Gepubliceerd op: 16 maart | Terug
Bel mij terug
  • {{error}}