Droevig nieuws

Droevig nieuws

 

Met diepe droefheid delen wij het verdrietige nieuws dat onze geliefde collega Frans Vranken op 64-jarige leeftijd is overleden. Het is met een zwaar hart dat we afscheid moeten nemen van een bijzonder persoon en een gewaardeerde collega.

Als collega was Frans altijd bereid om een helpende hand te bieden en zijn kennis en ervaring te delen. Zijn expertise en betrokkenheid hebben bijgedragen aan de succesvolle voortzetting en positieve ontwikkeling van ons bedrijf. 

Als persoon had Frans een zachtaardig en hartelijk karakter dat ervoor zorgde dat mensen zich altijd op hun gemak voelden in zijn gezelschap. Hij had een unieke manier om een vriendelijke sfeer te creëren, zelfs tijdens stressvolle momenten.

Wij zijn gezegend dat we Frans in ons midden hadden en zijn nalatenschap zal voortleven in de vele mooie herinneringen die we met hem hebben gedeeld. Onze gedachten zijn bij zijn familie en dierbaren, en we wensen hen kracht en steun toe om dit verlies te kunnen dragen. Moge Frans in vrede rusten, wetende dat zijn impact op ons leven en bedrijf onuitwisbaar is.

 

 

Gepubliceerd op: 18 juli | Terug
Bel mij terug
  • {{error}}