Van Dooren B.V is al meer dan 55 jaar gespecialiseerd in de levering van industriële gassen en propaan

 

Van Dooren GLL in parkstad is een volwaardig en erkend bedrijf voor het vullen van uw gasflessen en dealer voor het ruilen van maatschappijflessen zoals Primagaz en Shell. 

Heeft u een van onze eigendomsflessen van van Dooren dan wordt uw gasfles direct gevuld terwijl u wacht. Is uw gasfles niet geheel leeg, geen probleem wij vullen ze zo bij voor u. U betaalt enkel voor de gevulde hoeveelheid. Uiteraard kunt u ook een nieuwe gasflessen van 5 en 11 kg bij ons aanschaffen. Tevens hebben wij ook alle toebehoren zoals een gasslang, drukregelaar etc. voor u in de winkel. Onze specialisten helpen u graag wat het beste past bij uw gasfles. Dus kom langs bij van Dooren BV, het erkende bedrijf voor het vullen van uw gasfles in de regio Parkstad. 

Kom gerust langs om uw gasfles te vullen bij ons in Heerlen. Van Dooren GLL dé gas specialist in Zuid Limburg Parkstad helpt u graag! 

Klanten van uit heel de regio, Kerkrade, Landgraaf, Heerlen, Simpelveld, Brunssum, Voerendaal, Nuth, Hulsberg, Schimmert, Schinveld, Amstenrade, Wijnandsrade, Merkelbeek, Bingelrade, Jabeek, etc. komen gasflessen vullen. 

 

 

 

   

 

 

 

Van Dooren - GLL in Heerlen (Parkstad / Zuid Limburg): Hervulbare karweifles vervaardigd uit een hoge kwaliteit staal, roestvrijbestendig gemaakt aan de binnenkant en met epoxy gemoffeld aan de buitenkant – 3960 bevat een ingebouwde gaskraan met overdruk beveiliging en een slangaansluiting 3/8"L, zelfsluitende aansluiting voor de gaskraan en ophanghaak.

Wij vullen graag uw karweifles / gasfles bij, dit wordt a la minute voor u geregeld. Uw gasfles is na enkele minuten weer helemaal gevuld. 

 

 

Van Dooren - GLL in Heerlen (Parkstad / Zuid Limburg) heeft nu ook een eigen fles laten maken waarop duidelijk onze eigen naam staat. Deze fles kunt u ten alle tijden bij ons laten vullen. Alle flessen / drukhouders zijn 10 jaar lang gekeurd en mogen wij in deze periode voor u bijvullen. Wij verkopen ook alleen maar eigendoms flessen uit het meest recente jaar, in dit geval flessen geproduceerd in het jaar 2020!

Geschikt voor toepassing in de tent, vouwwagen, caravan, boot of bij de BBQ. De flessen 2,5 kg / 5kg/ 10,5kg zijn bij ons voorradig. 

 

 

Van Dooren – GLL in Heerlen (Parkstad / Zuid Limburg) levert het complete programma gasflessen van Primagaz, wij leveren deze flessen aan wederverkopers, particulieren en zakelijke eindgebruikers. Geschikt voor in de bouw, industrie, mobiele horeca, recreatie etc.

De primagaz fles is een maatschappijfles welke geruild wordt. 

  

Van Dooren – GLL in Heerlen (Parkstad / Zuid Limburg) levert het complete programma gasflessen van Antargaz, wij leveren deze flessen aan wederverkopers, particulieren en zakelijke eindgebruikers. Geschikt voor in de bouw, industrie, horeca en recreatie.

 

 

Wij verkopen ook de Campingaz® gasfles. De lege cilinders / gasflessen kunnen worden omgeruild voor volle cilinders / gasflessen van hetzelfde type tegen de prijs van de gasvulling. Wij rekenen dus alleen de vulling!

Wij hebben verschillende soorten campingas flessen op voorraad. Deze zijn niet voor geld inwisselbaar.

 

 

 Veilig vervoer van gassen

 

gasfles vullen? gasfles vullen? gasfles vullen? gasfles vullen? gasfles vullen? 

Nieuwe gasfles nodig? Nieuwe gasfles nodig? Nieuwe gasfles nodig?

BBQ gas? BBQ gas? BBQ gas? BBQ gas? 

Ervaren personeel voor het vullen van uw gasfles in Limburg (Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum etc.)

Kerkrade / Kerkrade / Kerkrade / Kerkrade / Kerkrade / Kerkrade / Kerkrade / Kerkrade / Kerkrade 

Gasfles vullen / Gasfles vullen / Gasfles vullen / Gasfles vullen 

Nieuwe gasfles / Nieuwe gasfles / Nieuwe gasfles 

 Heerlen / Heerlen / Heerlen / Heerlen / Heerlen / Heerlen 

Landgraaf / Landgraaf / Landgraaf/ Landgraaf 

 Vulstation / Vulstation / Vulstation / Vulstation

Gassen / Gassen / Gassen / Gassen 

Fles vullen / Fles vullen / Fles vullen / Fles vullen / Fles vullen / Fles vullen 

Navullen gasfles / Navullen gasfles / Navullen gasfles / Navullen gasfles / Navullen gasfles 

Gasfles bbq heerlen / gasfles bbq heerlen / kom naar van Dooren BV