Gassen Lastechniek Limburg

Van Dooren GLL is een gespecialiseerd gasflessenbedrijf. Door de meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij ons zelf in deze regio marktleider op het gebied van transport en overslag van gassen noemen mede door het samenwerkingsverband met Linde Gas, Antargaz (voorheen Shell) en Primagaz. Hierdoor is deze tak van ons bedrijf nog steeds groot bij Van Dooren BV. Verder nemen wij een belangrijke positie in op de markt van heftruckgas.

 

Zakelijke markt

Wij leveren dagelijks verschillende soorten gassen in allerlei formaten flessen aan bedrijven. De diversiteit aan industriële gassen die wij kunnen leveren wordt aangeleverd door Linde Gas. Het samenwerkingsverband met Linde Gas heeft zich in de loop der tijd dusdanig ontwikkeld dat wij in staat zijn om alle bedrijven in Limburg en een deel van Brabant te voorzien van industriële gassen.

Van Dooren GLL is aangewezen door Linde Gas als het logistieke servicepunt voor bedrijven in Zuid Nederland. Bent u verbruiker van industriële gassen, dan weet u hoe belangrijk het is om niet zonder te komen staan. Wij leveren uw bestelling binnen 24 uur uit. 

 

Wij leveren gas onder andere aan:

- horeca & catering

- MKB en industrie

 

Particuliere klanten

Ook voor de particuliere klanten bieden wij een groot scala aan gassen. Als hoofddepothouder van Antargaz, Primagaz en Campinggaz zijn wij in staat om o.a. uw terrasstraler, kachel in caravan of camper te laten branden. Tevens verkopen wij ook gas toebehoren zoals, gasregelaars, gasslangen en diverse aansluitnippels. 

Tevens is van Dooren GLL een volwaardig vulstation voor kampeergas en zijn we in staat alle eigendomsflessen die voldoen aan de Nederlandse of Europese keurnormen voor u te vullen.

 

Gasvulstation

Wij vullen uw merkloze gasfles direct met propaan. Is uw gasfles niet geheel leeg, geen probleem wij vullen ze zo bij. Klaar terwijl u wacht. U betaalt enkel voor de gevulde hoeveelheid. Uiteraard kunt u ook een nieuwe gasflessen van 5 en 11 kg bij ons aanschaffen. Onze nieuwe eigendomsflessen voorzien met van Dooren logo zijn verkrijgbaar in licht gewicht metaal. Ideaal voor uw heater/BBQ etc. Kom langs bij ons filiaal in Limburg voor het vullen van uw gasfles of voor het kopen van een nieuwe gasfles. 

Kom gerust langs om uw gasfles te vullen bij ons in Heerlen. Van Dooren GLL de gasspecialist in Parkstad / Zuid Limburg helpt u graag!

 

Wat houdt het koop-ruilsysteem precies in? 

1. Als u nog niet in het bezit bent van een cilinder moet u deze eenmalig aankopen.

2. U neemt daarmee automatisch deel aan het ruilsysteem.

3. Dit houdt in dat u uw cilinder vol voor leeg kunt omruilen.

4. Geen lange wachttijden.

5. Uw cilinder kan niet meer zoekraken.

6. U kunt direct verder, dus nooit meer zonder gas.

7. Eenmaal in het ruilsysteem, geen keur of onderhoudskosten.

 

Ook als u al in het bezit bent van een eigendom cilinder kunt u instappen in ons ruilsysteem. Hiervoor worden eenmalige kosten in rekening gebracht.

 

Instap voorwaarden eigendomcilinder:

1. Het moet een duidelijke eigendom cilinder zijn. Er mag geen naam van een gasmaatschappij, zoals: Linde Gas, Aga, HLS, Air-liquide, AL, Air-products of AP, Messer, Westfalen, Praxair, Indugas, of NTG in de hals van de cilinder ingeslagen staan.

2. Cilinders moeten voldoen aan de Nederlandse normen en voorzien zijn van een stoomwezen keurmerk (een leeuw) of een Europees keurmerk (een liggende zeshoek met epsilon) of het TPED keurmerk (het Pi teken).

3. Acetyleen cilinders moeten voorzien zijn van een goed gekeurde massa.

 

Product overzicht ruilsysteem:

- Argon

- Argon/Co2

- Zuurstof

- Acetyleen

- Stikstof

- Helium

- Kooldioxde