Zakelijke klanten

Wij leveren dagelijks diverse soorten gassen in allerlei formaten flessen aan bedrijven. De diversiteit aan industriële gassen die wij kunnen leveren wordt aangeleverd door Linde Gas. Het samenwerkingsverband met Linde Gas heeft zich in de loop der tijd dusdanig ontwikkeld dat wij in staat zijn om alle bedrijven te voorzien van industriële gassen.

Van Dooren BV is wederverkoper van de industriële cilindergassen en koudemiddelen van Linde Gas Benelux. 125 jaar wereldwijde ervaring in gassen, als onderdeel van ons al even hoogwaardige productassortiment. Alle las(bescherm)- en snijgassen, alsmede gasmengsels.

Van Dooren GLL is aangewezen door Linde als het logistieke servicepunt voor bedrijven in Zuid Nederland. Bent u verbruiker van industriële gassen, dan weet u hoe belangrijk het is om niet zonder te komen staan. Wij leveren uw bestelling binnen 24 uur uit. 

Wij leveren o.a. aan:

- Horeca & Catering

- MBK & industrie 

Kom langs bij ons in het filiaal in Heerlen (Limburg) en wij vullen uw gasfles bij of wij kunnen u adviseren bij het aanschaffen van een eigendomsfles.

 

Heftruck gas

Van Dooren GLL heeft speciaal voor heftrucks een kunststof gasfles op de markt gebracht met een inhoud van 13 kg vloeibaar propaan: de CS13. Wij zorgen voor een snelle levering van heftruckgas. Wij leveren uitsluitend in lichtgewicht gasverpakking zodat u ook voldoet aan de ARBO eisen. 

 

Veiligheid

Veiligheid staat ook bij de opslag van uw flessen bij ons op nummer 1. Voordat we onze producten afleveren, controleren we kosteloos de connecties op de heftruck. We adviseren uw medewerkers in het veilig gebruiken van de heftruckgasflessen. Van Dooren GLL denkt met u mee!