Particuliere klanten / vulstation in Parkstad 

Ook voor de particuliere klanten bieden wij een groot scala aan gassen. Als hoofddepothouder van Antargaz, Primagaz en Campinggaz zijn wij in staat om o.a. uw terrasstraler, kachel in caravan of camper te laten branden. Tevens verkopen wij ook gas toebehoren zoals, gasregelaars, gasslangen en diverse aansluitnippels in onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag om te kijken of de toebehoren bij uw gasfles nog in orde zijn. 

Tevens is van Dooren GLL in parkstad een volwaardig vulstation voor kampeergas en zijn we in staat alle eigendomsflessen die voldoen aan de Nederlandse of Europese keurnormen voor u te vullen. Uw gasfles wordt direct gevuld terwijl u wacht. Is uw gasfles niet geheel leeg, geen probleem wij vullen ze zo bij. U betaalt enkel voor de gevulde hoeveelheid. Uiteraard kunt u ook een nieuwe gasflessen van 5 en 11 kg bij ons aanschaffen. 

Kom gerust langs om uw gasfles te vullen bij ons in Heerlen. Van Dooren GLL de gasspecialist in zuid limburg / parkstad helpt u graag! 

 

NIEUW!! De lichtgewicht gasflessen zijn verkrijgbaar bij van Dooren - GLL B.V. 

 

   

 

 

 

Van Dooren - GLL in Heerlen (Parkstad / Zuid Limburg): Hervulbare karweifles vervaardigd uit een hoge kwaliteit staal, roestvrijbestendig gemaakt aan de binnenkant en met epoxy gemoffeld aan de buitenkant – 3960 bevat een ingebouwde gaskraan met overdruk beveiliging en een slangaansluiting 3/8"L, zelfsluitende aansluiting voor de gaskraan en ophanghaak.

 

 

Van Dooren - GLL in Heerlen (Parkstad / Zuid Limburg) verkoopt ook de "DIN" fles. Dit is een koopfles, die u na aankoop 10 jaar lang kunt laten (bij)vullen bij van Dooren GLL. Geschikt voor toepassing in de tent, vouwwagen, caravan, boot of bij de BBQ. (2,5 kg / 5kg/10,5kg). 

 

 

Van Dooren – GLL in Heerlen (Parkstad / Zuid Limburg) levert het complete programma gasflessen van Primagaz, wij leveren deze flessen aan wederverkopers, particulieren en zakelijke eindgebruikers. Geschikt voor in de bouw, industrie, mobiele horeca, recreatie etc.

  

Van Dooren – GLL in Heerlen (Parkstad / Zuid Limburg) levert het complete programma gasflessen van Antargaz, wij leveren deze flessen aan wederverkopers, particulieren en zakelijke eindgebruikers. Geschikt voor in de bouw, industrie, horeca en recreatie.

 

 

Wij verkopen ook de Campingaz® gasfles. Deze zijn niet voor geld inwisselbaar. De lege cilinders kunnen worden omgeruild voor volle cilinders van hetzelfde type tegen de prijs van de gasvulling. Wij hebben verschillende soorten campingas flessen op voorraad.